Domotica

Veuger Electrotechinisch Ontwerp- & Tekenbureau te Purmerend is sinds 1998 een zelfstandig opererende dienstverlener voor de industri�le markt in Nederland en ook daarbuiten.
Veuger EOTB heeft ruim 35 jaar ervaring opgebouwd in het ontwerpen van elektrotechnische installaties en schakelpanelen. Deze ervaring zetten wij in om onze opdrachtgevers van dienst te zijn.
Domotica is weliswaar een zijspoor maar heeft reeds lange tijd mijn interesse om in onze eigen huiselijke sfeer installaties te cre�ren die ons verblijf in huis veraangenamen.
Domotica is een samenvoeging van de het Latijnse woord "domus" wat huis betekent en de moderne woorden "robotica, informatica en telematica".
Domotica staat voor comfort, efficiency, gemak en vrijheid.

Veuger EOTB kan nu aan U, na zelf e.e.a. geinstalleerd te hebben, een draadloze mechanische ventilatie besturing aanbieden.
Zie beschrijvende brief aan bewoners.
Bekijk brief (PDF Document, 8 KB)

Foto's

Om inzicht te krijgen in wat u ontvangt bij bestelling van "1 set radiografische besturing voor draadloze bediening van de mechanische ventilatie" kunt u deze foto's bekijken.
Foto 1 (JPEG, 1.04 MB) - Foto 2 (JPEG, 1.33 MB)

Schema

Op dit document ziet u een schematische voorstelling van de electrische aansluitingen van de hiervoor genoemde set.
De installatie werkzaamheden zijn bij de prijs inbegrepen.
Bekijk schema (PDF Document, 177 KB)

Bestelformulier

Om te bestellen is het noodzakelijk om dit formulier in te vullen en te mailen/faxen/of bij ons in de brievenbus te doen.
Bekijk bestelformulier (PDF Document, 3 KB)